Proiecte

Cine sunt?

Numele meu este Ovidiu si sunt persoana din spatele acestui blog. Vă mulțumesc că ați ales sa vizitați site-ul meu! De când eram copil, îmi plăcea să construiesc proiecte cu bunicul meu, care până in acest moment rămâne modelul meu. El m-a învățat tehnicile de bază în prelucrarea lemnului și cum să folosesc unelte de mână. Dar, mai important, a insuflat o idee în sufletul meu … ideea că poți să construiești lucruri de unul singur, să găsești soluții la probleme, să surprinzi pe cei dragi cu un obiect făcut cu mâinile tale și că trebuie să lasi o bucata din tine în tot ceea ce faci.

Am inceput cu proiecte simple din lemn si m-am indragostit de posibilitatile nesfarsite ale proiectelor DIY. Este vorba despre mult mai mult decât a economisi bani, este vorba despre libertate, creativitate și satisfacția pe care o aveți atunci când vedeți toate componentele unui proiect asamblate. De asemenea, mi se pare fascinant să închei o zi de munca și să mă uit înapoi la progresele tangibile pe care le-am realizat. Imi place provocarea, imi place jocul, imi place mirosul si textura lemnului, imi place sa ma murdareasc, imi place sa-mi rup hainele in timp ce construiesc lucruri. Îmi place să fac lucruri cu un sens și aceste proiecteDIY sunt un mare ajutor.

Am un doctorat în economie, mai exact în administrarea afacerilor. După ce am cumpărat propria mea casă, ca oricare altul, am vrut să o îmbunătățesc și să adaug proiecte interesante în curtea mea. Deci, în timpul liber folosesc abilitățile mele software și expertiza de proiectare pentru a crea ușor de urmat proiecte DIY. Deși am citit o mulțime de cărți de prelucrare a lemnului și am făcut sute de proiecte, nu ar trebui să urmati stict ce spun. Îți arăt doar viziunea mea, felul în care construiesc lucrurile așa că dacă ai o opinie diferită, spune-mi. De asemenea, utilizați cele mai bune proceduri de siguranță, astfel încât să evitați accidente si cititi reglementarile legale.

Sper că mă veți urmări în această călătorie și ca vom arata că îmbunătățirea casei noastre nu trebuie să fie costisitoare și nici consumatoare de timp, ci distractivă și relaxantă! Nu știu unde ma va duce viața în viitor, dar voi păstra acest proiect online activ atâta timp cât îmi permit. Toate planurile mele vor fi gratis. Aceasta este modul meu de a ajuta lumea să devină un loc mai bun, cu o mică picătură de transpirație. Nu este mult, dar este felul meu de a oferi ce-i mai bun din mine.

 

Servicii

De asemenea oferim servicii de inchiriere pentru diverse utilaje (buldoexcavator, basculanta 3.5 tone) si scule pentru constructii, cu sau fara deservent. Pentru a tarifele, va rog sa consultati lista de preturi si oferta completa de unelte oferite spre inchiriere. Utilajele sunt derservite de o persoana cu peste 20 de ani experienta in domeniul constructiilor, cu competente certe si multiple.