Scopul principal și unic al PlanurileMele.ro este de a oferi planuri gratuite de proiuecte din lemn și tutoriale pas cu pas. În plus, site-ul nostru are un scop informațional și de divertisment, prin urmare vă asumați pe deplin riscurile acțiunilor dvs. Având în vedere că nu pretindem că tehnicile folosite sunt corecte sau că singurele moduri în care pot fi realizate proiectele, PlanurileMele.ro nu face nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la exhaustivitatea, exactitatea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea informațiilor, produselor, serviciilor sau graficelor aferente conținute pe site în orice scop.

Am subliniat că orice încredere pe care o puneți pe informațiile găsite pe PlanurileMele.ro este, așadar, strict pe propriul dvs. risc. Dimpotrivă, toate informațiile aflate pe acest site au doar scop informativ general. Două situații nu pot fi identice, deci, prin urmare, nu putem evalua gradul de risc pe care îl implică.

În nici un caz PlanurileMele.ro sau proprietarii săi legali nu vor fi răspunzători pentru orice pierdere, daună sau vătămare care rezultă din utilizarea informațiilor de pe acest site web. Luând în considerare experiența noastră anterioară în domeniu, vă recomandăm cu tărie să angajați un profesionist certificat in domeniu pentru a pune in practica informatiile de pe acest site, dacă nu aveți suficientă experiență sau dacă nu doriți să va asume riscurile aferente unui proiect DIY.

În cazul în care alegeți să urmați tehnicile descrise pe PlanurileMele.ro și planurile aferente, vă asumați întreaga responsabilitate a acțiunilor dvs. Prin intermediul acestui site vom face legătura cu alte site-uri care nu sunt sub controlul MyOutdoorPlans.comPlanurileMele.ro. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri, prin urmare nu ne asumăm nicio responsabilitate legată de alte site-uri web.

De asemenea, fotografiile sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale greseli de tipar.