Bine ați venit la PlanurileMele.ro și sperăm că veți găsi planurile noastre de ajutor. Prin utilizarea site-ului PlanurileMele.ro, sunteți de acord cu termenii enumerați mai jos, precum și cu declarația noastră privind excluderea răspunderii. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 

Drepturi de autor și limite de utilizare

Tot conținutul din PlanurileMele.ro este proprietatea protejata legal conform legislatiei drepturilor de autor. Aveți dreptul să utilizați orice plan, text sau imagini publicate pe PlanurileMele.ro numai pentru uz personal, însă este strict interzis să reproduceți sau să distribuiți planurile și conținutul de pe acest site, sub orice formă sau prin orice tip de suport media, fără permisiunea noastră scrisă.

Acest site web conține materiale care sunt deținute integral de noi. Acest material include toate imaginile, textul, logo-urile și orice alt material de pe PlanurileMele.ro. Orice fel de reproducere este strict interzisă. Ne rezervăm dreptul de a urma calea legala in justitie, în cazul nerespectării termenilor privind drepturile de autor.

Materialele pe care le-ați trimis prin email sau formulare devin proprietatea PlanurileMele.ro și pot fi utilizate pe site sau pe rețelele de social media. Prin trimiterea materialelor (text, imagini, video etc.), ne dați în mod automat drepturi de autor asupra lor. Dacă ați trimis materiale supuse încălcării drepturilor de autor, vă asumați responsabilitatea pentru acțiuni.

 

Termeni de utilizare

Conținutul, planurile și orice alte date din site-ul nostru sunt doar pentru informațiile dvs. generale. Este posibil să le schimbăm fără notificare. În nici un caz nu vom fi răspunzători pentru orice pierdere, daună sau vătămare care rezultă din utilizarea informațiilor de pe acest site web.

Dacă nu sunteți obișnuiți cu tehnicile de bază ale prelucrării lemnului, vă recomandăm cu tărie să angajați un profesionist certificat, pentru a vă face treaba. Trebuie să fiți conștienți de riscurile implicate în orice proiect de prelucrare a lemnului, înainte de a începe să lucrați singur.